"Wij willen jullie hartelijk danken voor het tot stand komen van het liefdevolle grafmonument van onze vader en man. Het is nog mooier dan we ooit hadden kunnen denken." (Utrecht, 2013)

"Het is mooi geworden! Ik ben blij met de keuze van het schors! Ook fijn dat het zo snel al klaar is.  Dank voor de plezierige samenwerking." (Zuid-Holland, 2014)

"Dank je wel! We zijn er zeer content mee. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen" (Noord-Holland,2014)

"ik ben ongelofelijk blij met het resultaat. Het is echt één op één overgezet in glas, zelfs de gezichtsuitdrukking is perfect." (Utrecht, 2014)

 

Dank je wel voor het meedenken en al je adviezen, kortom, voor een geweldige service en voor een prachtig eindresultaat. (Noord-Holland, 2014). 

"Het is ontroerend om te zien hoe een persoonlijk ontwerp zo goed en mooi wordt uitgevoerd, en zo wordt als ik bedacht heb.......Nogmaals dank aan u, en uw deskundige team."(Utrecht, 2014)

"Het eindresultaat overtreft al mijn verwachtingen. Het is heel mooi geworden."

 

"Ik wil jullie bedanken voor het prachtige werk dat jullie geleverd hebben. Ondanks dat het heel verdrietig is dat ik dit nu al heb moeten laten maken ben ik er trots op dat ik dit samen jullie heb kunnen realiseren." (Gelderland, 2012)

"Hierbij wil ik jullie bedanken voor het mooie gedenkplaatje wat jullie voor ons gemaakt hebben. We zijn heel erg tevreden."(Utrecht, 2011)

"Sorry voor de late reactie, maar wilde toch even doorgeven dat we het monument heel mooi vinden.

Dank je wel voor de goede organisatie daarvan." (Utrecht, 2014)

  

"Je hebt duidelijk begrepen waar we naar op zoek waren. We zijn bijzonder tevreden met het resultaat" (Utrecht, 2013)

"We zijn ook blij dat het in de afgesproken zes weken is gelukt, het geeft toch weer spanning tot het moment dat het er staat."(Groningen, 2013)

"Allereerst wil ik jullie bedanken voor het prachtige grafmonument voor mijn vader. De manier waarop het ontstond in het atelier was heel bijzonder en het resultaat is er naar. Voor ons is het een uiting van liefde voor mijn vader." (Utrecht, 2013)

"Het grafmonument van mijn vrouw heeft de begraafplaats ietsje mooier gemaakt." (Zuid-Holland, 2012)

"Nogmaals hartelijk dank voor het verzorgen en het plaatsen van het prachtige grafmonument voor mijn moeder. Wij zijn er heel erg blij mee." (Utrecht, 2012)

"Wij hebben het glazen tekstplaatje van mijn moeder tijdig en in goede orde ontvangen. Nogmaals mijn hartelijke dank voor de uitstekende service. Het is echt een prachtig eindresultaat geworden." (Noord-Holland, 2013)

"Al is onze reactie wat aan de late kant we willen u bedanken voor het mooie resultaat. Wij zijn er dan ook helemaal blij mee. Onze dank voor dit mooie stuk werk." (Gelderland, 2014)

"Wij vonden het ontzettend fijn dat we zijn langsgekomen om het een en ander te bekijken en gezamenlijk te bespreken." (Zuid-Holland, 2013) 

"Nogmaals hartelijk dank voor het meedenken, ontwerpen en maken van het geheel. Wij zijn, ook nu het staat, heel blij met het resultaat." (Zuid- Holland, 2012)

"Het monument van ... staat er en we zijn zeer tevreden. Het is geworden zoals wij voor ogen hadden. Hoe moeilijk en definitief zo'n moment ook is, we zijn er heel blij mee." (Groningen, 2013)